Blogg


Vi ger upp hoppet om 1 medlem 1 träd

torsdag, januari 24th, 2013

Facebook verkar inte vilja göra något åt vår kapade sida, i vilket fall så svarar dom inte på våra mail, och det går inte att ringa dem på något telefonnummer. Polisen i Sverige säger att det är svårt att göra något. Mot bakgrund av detta har vi startat en ny Facebooksida som du hittar här: Facebook.com/reklamfritt Vi uppmanar nu alla att som gillar 1 medlem 1 träd att sluta att gilla denna sida så att “kaparen” av sidan inte får möjlighet att sprida mer “skit” via sina länkar. Gillar ni fortfarande Reklamfritt och vår idé om ett samhälle fritt från miljöfarlig pappersreklam, gilla oss på Facebook.com/reklamfritt istället.

Polisanmälan

onsdag, januari 23rd, 2013

Vi har nu gjort polisanmälan angående vår Facebooksida “1 medlem 1 träd” som blivit kapad. Inget av det som skrivs på denna sida kommer från oss och vi uppmanar alla som besöker sidan att INTE klicka på varken länkar, bilder eller filmer som läggs upp. Stort tack till alla er som hjälper oss att informera på Facebook att sidan är kapad.

Alla dekaler slut!

lördag, januari 19th, 2013

Under senaste veckorna har det inte gått att beställa några Reklamfritt-dekaler att sätta på brevlådan/dörren. Orsaken till detta är att samtliga dekaler är slut. Vi återkommer med mer information så snart det går att beställa dekaler igen.

Facebooksidan kapad

tisdag, januari 15th, 2013

Vår Facebooksida en medlem ett träd har blivit kapad. Vi har kontaktat Facebook angående detta och väntar nu på att de ska agera.

Ännu en gräns är uppnådd

onsdag, december 7th, 2011

Nu är vi fler än 20.000 medlemmar på Reklamfritt.se! – Är du inte medlem, gör en stor insats för miljön du också och bli medlem i dag.

Rätt svar: 460 dekaler

måndag, oktober 10th, 2011

I senaste blogginlägget ställde vi frågan hur många dekaler som är på väg ut, 460 är rätt svar. Nu vore det otroligt kul om ni som tar emot dekalerna (i denna vecka, eller gjort förut) har möjlighet att ta en bild på dekalerna och lägga upp på er Facebook, sedan får ni gärna tala om huruvida det blir någon skillnad, dvs. respekterar brevbärarna lapparna eller ej. Kom även ihåg att logga in på Reklamfritt.se och aktivera våra reklamspärrar så blir du även av med den adresserade pappersreklamen. Och sist men inte minst, tipsa alla du känner om Reklamfritt och gör en enkel men stor insats för miljön.

Ny leverans av Reklamfritt-dekaler på väg ut

fredag, oktober 7th, 2011

Hur många dekaler tror du att det är?

WOW!

onsdag, september 21st, 2011

Trenden från gårdagen håller i sig, nu över 19.000 medlemmar och över 100 nya sedan i morse, håller vi den här takten når vi 20.000 innan veckan är slut!

Tänk på att för varje ny medlem som registrerar sig på Reklamfritt.se och använder våra reklamspärrar så sparar vi in ca: 50 kg direktreklam per år. Med 200 nya medlemmar på en dag blir det 1.000 kg om dagen. Kan ni vi tiodubbla den siffran pratar vi om 10 ton om dagen. Vi lovar att miljön tjänar på detta och dessutom planterar vi ju som du vet, ett träd för varje ny medlem på Reklamfritt.se.

Till alla er som är medlemmar, blir medlemmar eller bara tipsar om vår tjänst vill vi bara säga.

Dagens surftips

tisdag, september 20th, 2011

Vi har haft en strid ström av nya medlemmar på Reklamfritt i dag, drygt 100st fram till lunch för att vara exakt. Orsaken är att tidningen PC För Alla haft den goda smaken att tipsa sina läsare om oss via Dagens Surftips.

Tack för det, nu kan vi bara hoppas på att fler tidingar tar efter, gör ni det utlovar vi lite reklam för er på denna reklamfria sida som tack för hjälpen. Detta gäller självfallet samtliga som tipsar om Reklamfritt, gammal som ung, företag som privatperson. Länka bara till oss och skicka ett mail till info@reklamfritt.se i mailet talar du bara om för oss vart vi kan hitta länken så länkar vi tillbaka till dig och skriver några rader om din sida.

Tack på förhand och än en gång stort tack till PC För Alla, tillsammans kan vi alla bidra till en bättre miljö!

Mot 20.000 medlemmar!

måndag, september 19th, 2011

I skrivande stund är vi 18.846 medlemmar, vi närmar oss alltså 20.000 med stormsteg. För varje ny medlem planterar vi ett träd i samarbete med Trees For The Future. Vi har en Facebook-grupp som heter 1 medlem 1 träd. Där har vi mer än 135.000 fans. Tyvärr har inte mer än drygt 10% av dessa blivit medlemmar på Reklamfritt ännu. Har du några bra tips på vad vi kan göra för att få våra fans att bli medlemmar, skicka i så fall ett mail till info@reklamfritt.se

Till sist en uppmaning till alla er som är medlemmar på Reklamfritt men ännu inte beställt vår skylt, logga in på ert användarkonto och tala om att ni vill ha skylten. Nedan en bild på senaste leveransen att Reklamfrittskyltar på väl ut till våra medlemmar.